What's playing Speed dial

De informatie in dit artikel is mogelijk verouderd.

Er is een nieuwe extensie van me goedgekeurd, waarmee je het huidig spelend nummer in Winamp in je snelkiezer van Opera kunt weergeven.
Je moet de AjaxAMP plugin voor Winamp installeren om de addon te laten werken.

Momenteel wordt de albumcover gehaald van de Last.FM website. Mocht iemand een plugin hebben - of kunnen maken - die de albumcover uit de ID3 tags van mp3's kan lezen, dan verneem ik dat graag!

Ook vrijwilligers die plugins voor andere muziekspelers kunnen maken, zijn welkom. Bestaande plugins die tekst- of xml-bestanden publiceren zijn ook interessant voor me.

Meer info en download op:

https://addons.opera.com/nl/extensions/details/whats-playing-speed-dial/

Gepost: 15 januari 2013 20u51 | 0 reacties


StarUML PHP code generator

Onlangs zocht ik een programma om UML-schema's mee te maken voor PHP-projecten. Iets wat het programma moest aanbieden is dat het de signaturen van de methoden en eigenschappen in PHP-code kan genereren. Aangezien het niets mocht kosten, zocht ik naar een gratis alternatief.

De keuze is gevallen voor StarUML. Waarom: gratis en je hebt de mogelijkheid om veel dingen aan te passen of zelf te maken.

Zo kunnen er templates gemaakt worden die a.d.h.v. van het UML-schema code genereren. Voor PHP-code is er een template beschikbaar op de StarUML-website.

Aangezien ik de accessors en getters niet in het UML-schema wil zetten, maar wel graag in de code gegenereerd zie, heb ik het PHP-template wat aangepast zodat ze toch gegeneerd worden.

Voorbeeld:

UML schema van User

De PHP-code die hiervan gegenereerd wordt: User.class.php.

Misschien zijn er nog mensen die dit kunnen gebruiken. Daarom dat ik het hier deel met de wereld.

Gepost: 6 januari 2013 12u57 | 0 reacties