Goede voornemens voor tweeduizend en acht

Het is weer de periode dat mensen hun goede voornemens voor het nieuwe jaar opsommen. Ik ga dat niet doen want dat komt er toch nooit van. Zeg nu zelf jij doet dat ook niet. Voor korte termijn goede voornemens nemen lijkt mij realistischer. Daarom mijn goede voornemens die ik nog wil waarmaken voor het jaar 2008!

Cartoon van Zaza. Dit jaar géén goede voornemens. Dat is een goed voornemen.
  • Ik sleur al een jaar een boek mee waar ik ergens tegen het einde gestopt ben met lezen. Dat boek moet dit jaar nog uit anders komt het er nooit meer van.
  • Ik wil nog een goede film zien op dvd. Liefst een kwalitatief hoogstaande (in mijn ogen toch) zoals Donnie Darko, American Beauty, Amores Perros, The Pianist, Fight Club, Requiem for a Dream enz… Suggesties zijn welkom.
  • Twee uurtjes sporten (voor de veiligheid zal ik cafésporten laten meetellen).
  • Mij kwaad maken als ik nog eens van die pummels tegenkom die muziek moeten opzetten voor de ganse bus. (En als dank een blauw oog krijgen.) Ja ik hou van muziek! Nee ik hou niet van mensen die het niet beseffen dat ze niet alleen zijn op deze aardbol/bus. JA schokkend hé er zijn nog andere mensen met een mening!

Zo dat zijn veel voornemens op korte termijn uit te voeren. Ik zou er een stokje van willen maken maar dat is nogal 2007 zeker?

Gepost: 10 december 2008 20u51 | 2 reacties