Vuilnis

Het bloggen wil de laatste maanden niet echt lukken. Ik wil iets interessants brengen maar goede artikelen vragen tijd en inspanning. Er staat genoeg schoolwerk voor de deur staat en dit krijgt de prioriteit. Toch schiet het op dat vlak ook niet erg op. Ik heb de laatste tijd vaker last van hoofdpijn die het werken nogal bemoeilijkt. Dit is waarschijnlijk stress in combinatie met een ongezonde levensstijl. Ik slijt nogal wat (nachtelijke) uren achter mijn scherm (al te vaak om nutteloze dingen te doen). Als ontspanning neem ik dan tv, wat weer kijken naar een scherm is. De stress komt van allerlei grote en kleine dingetjes die het leven bevat + nog een extra pot problemen die de doorsnee mens niet heeft. Hoop ik althans. Anders is mijn beeld over mensen wel serieus rooskleurig.

Een vuilniszak als kunst

Het wordt tijd dat ik eens het vuilnis buitenzet want die dingetjes belemmeren mij nogal. Ik weet alleen niet precies wat ik kwijt moet en wat ik misschien kan recycleren (of kunst mee maken). Dit klinkt vaag maar dat is de bedoeling. Ik wil niet te koop lopen met de problemen zoals bijvoorbeeld kleintje dat doet. Geen probleem als je zo dingen van je af kan zetten. Ik heb er geen last van want ik lees het gewoon niet.

Om deze post af te sluiten zal ik een irc-citaat gebruiken "Ik wil naar huis" wat zoveel wil zeggen als ik voel me niet op mijn gemak.

Gepost: 10 april 2007 01u19 | 0 reacties