Stopfirefoxhype.be opgefrist

De informatie in dit artikel is mogelijk verouderd.

screenshot Stop Firefox Hype site

Gisteren heb ik stopfirefoxhype.be in een opgefrist kleedje gestoken. Zo heeft de site nu een duidelijkere navigatie en zijn de lelijke blauwe streeplijnen verwijderd.

Stopfirefoxhype.be is nu 7 maand oud en dus over de helft van zijn levensloop. Met nog geen 500 paginaweergaves kan ik het niet echt een succes noemen. Niet dat ik dat echt verwachtte.

Rechtopstaand haar na het zien van explorerdestroyer.com, de gratis .be domeinnamen en de gratis webspace gaven de ideale oppertuniteit om eventjes een site te maken om mijn gal te spuwen op het web.

Enkele van het kleine groepje mensen die de site ontdekt hebben en een url op hun site plakten hebben de boodschap zelfs niet eens begrepen. De woorden Stop Firefox waren al genoeg om te denken dat de site tegen de browser is. Het gevolg is dat de links te vinden zijn op anti-Firefox sites.

Om even duidelijk te zijn, ik ben tegen de hype en de FF-fanboys die niet eens weten waarom Firefox beter is. Als tabs en een popup blocker de redenen zijn waarom Fx beter is dan IE dan is IE7 ook een prachtige browser ;).

Hieruit kan ik afleiden dat mensen niet altijd goed lezen en dat duidelijke teksten schrijven niet zo simpel is.

Update: www.stopfirefoxhype.be is intussen offline. Ik heb de domeinnaam niet verlengd omdat ik het niet langer nuttig acht.

Gepost: 2006-06-24 02u34

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/2/9/0/sannoise.be/httpd.www/templates/blog.php on line 45

Reacties

Er werd nog niet gereageerd.

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk.