VRT Radio now on air extension

In de laatste nieuwe versie van de Opera browser is er gewerkt aan de Speed Dial. Nu kunnen er kleine applicaties draaien in een speed dial, een zogenaamde live speed dial.

Al een tijdje terug maakte ik een widget dat de recente nummers van de VRT radiostations weergeeft. Een widget is een programma dat je moet starten vanuit het start menu. Met de live speed dials kan je dit ook makkelijk integreren. Het VRT Radio now on air extension werd vandaag goedgekeurd en kan nu gedownload worden. Je kan het gebruiken voor volgende radiostations: Radio 1, Radio 2, Klara, Klara continuo, Studio Brussel, MNM, MNM Hits, RVI, Ketnet.

Gepost: 2011-07-05 02u29


Gelijkaardige posts


Reacties

1 Cedric reageerde op 29 december 2012 11u23

Hello,

Zou je me kunnnen vertellen hoe je juist aan die track-per-track-informatie bent geraakt? Ik heb een tijdje gezocht naar eventuele XML-feeds, maar zonder resultaat.

Dank bij voorbaat
Grtz

2 Koen reageerde op 29 december 2012 11u38

Ik heb de links gevonden door te kijken wat er ingeladen wordt wanneer je een website van een radiostation van de VRT bezoekt, of wanneer je de internetradio opent.
Als je de paden wilt hebben kijk je best eens in de broncode van de addon. De oex-bestanden zijn eigenlijk zip-bestanden met html en javascript in.

3 Cedric reageerde op 30 december 2012 16u26

Ok, bedankt, zal ik zeker doen!

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk.