Geen Pukkelpop dit jaar

Pukkelpop 2007

Gezien mijn tweede zit heb ik besloten aan het begin van de vakantie om niet naar Pukkelpop te gaan. En wat heb ik al spijt. De line-up is schitterend. CocoRosie, Digitalism, UNKLE, Trentemøller, Battles, Booka Shade, Jerboa,... om er maar een paar lukraak op te noemen.

De line-up heb ik proberen negeren, maar live radio én live video wrijven het er steeds weer in wat ik mis. Zelfs de hits op mijn site zijn verdrievoudigd door mijn goede plaatsing in google. Tik pukkelpop zaterdag in en mijn lijstje van vorig jaar duikt als eerste op. Straf om te zien hoe weinigen de titel lezen blijkbaar. Er staat nochtans duidelijk dat het over een lijstje uit 2006 gaat. Ik moet bekennen dat ik zelf ook snel wat links durf aan te klikken zonder echt te kijken waarover het gaat. Mijn goede plaatsing is trouwens te verklaren doordat de pukkelpop website in flash is opgebouwd. En flash is niet zoekmachine-vriendelijk zoals we allemaal weten.

Voornemen voor volgend jaar: geen tweede zit hebben en zorgeloos naar Pukkelpop 2008 gaan. Hopelijk met een evengoede of zelfs nog betere line-up (hoewel dat moeilijk zal worden).

Gepost: 2007-08-18 02u48


Gelijkaardige posts


Reacties

Er werd nog niet gereageerd.

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk.