WHATWG Blog over (X)HTML 5

De informatie in dit artikel is mogelijk verouderd.

Diegene de op de hoogte willen blijven over het opkomende (X)HTML 5 en geen zin hebben om zich op te aboneren een mailing lists kunnen op de hoogte blijven via de nieuwe blog van het WHATWG.

The aim of this blog is to keep the public informed about the development of (X)HTML 5, the WHATWG, and related topics, and get feedback from those who do not wish to participate directly in the mailing list.

Via Anne’s Weblog

Gepost: 26 november 2006 12u55 | 0 reacties


Nieuwe hardware

Na zes jaar gewerkt te hebben op mijn Pentium 3 werd het wel eens tijd om iets nieuws te zoeken. Met de opkomende Windows Vista en de steeds zwaarder wordende programma’s (vooral uit het Adobe gamma, denk maar aan de Acrobat Reader alleen al) begint het een beetje ondoenbaar te worden. Gelukkig had ik al een notebook waar ik op kon Photoshoppen zonder onnodig uren te moeten wachten.

Het nieuwe ding staat nu op mijn bureau te ronken. Met een Intel Core 2 Duo E6300 op een ASUS P5 moederbordje hoop ik toch weer een goed aantal jaartjes verder te kunnen (opnieuw zes jaar is misschien iets te optimistisch).

Gepost: 26 november 2006 12u38 | 1 reacties