Vrouwen zijn net als Operating Systems

Als de verveling toeslaat bij een nerd...

Macintosh babes

Een Macintosh vrouw is een erg knappe vrouw, ook wel babe genoemd. Iedereen kent haar en iedereen droomt stiekem er toch eens mee te werken. Maar het is geen katachtige om zonder handschoenen aan te pakken. Het is dan ook maar voor enkelen weggelegd om de mooie gebruikersinterface in huis te nemen.
Ze is beschermd, niemand wil haar ook maar een haartje krenken wegens haar schoonheid. Daarom voelt het OS zich zelden slecht. Het nadeel bij dit soort vrouw is dat ze wat verwend is. Ze kan niet erg veel en ze kan alleen werken op een vertrouwde werkvloer. Worden deze eisen ingewilligd presteert ze dan ook wel erg goed.

Windows (XP) is net als de meeste vrouwen

Grafisch is ze in orde. Zeker in de Windows 2000 stijl hoewel dat voor iedereen anders ligt. Er wordt wel eens gezegd dat we van onze Windows vrouwen weg willen, maar toegegeven niemand kan zonder en eigenlijk zijn we meestal tevreden met haar. Hoewel we daar niet graag voor uit komen. We hebben haar zo graag want met een simpele druk op Start kan je haar alles vragen, tenzij ze al te lang aan het werk is dan kan het soms even duren. Heeft ze het echt te druk kan ze je haar rug toe keren en als je niet oplet verdwijnt ze ook. Maar als we wat inbinden en we onze excuses aanbieden (samen met het ctrl+alt+del liedje) en haar lief vragen terug te komen komt ze meestal wel terug. Dan zingt ze weer haar geliefde opstartliedje.
Maar iedere maand is er een periode dat we haar niet kunnen uitstaan (meestal de tweede dinsdag van de maand). In tegenstellingen tot andere vrouwen kan zij het echt niet verbergen. Ze blijft steeds maar zagen en klagen maar je negeert het.
Ze is stabiel maar verwaarloos of behandel je haar niet goed (je surft bijvoorbeeld met IE) is ze wel vatbaar voor ziektes.

Linux de slimste vrouwen

Deze vrouwen zijn misschien op het eerste zicht niet zo veel te zien, maar ze zijn er wel in grote getalen. En nee ze doen niet altijd een makkelijk jobje. Ze zijn erg communicatief en staan in voor heel veel mensen. Ze zijn niet altijd erg knap maar ze hebben steeds een open karakter. Ondanks dat heb je hun hart niet snel gewonnen, maar eenmaal het klikt wil je nooit meer een ander.

DOS

Wat dacht je, dit zijn oma's ze hebben Windows groot gebracht. Maar die kan ondertussen al op eigen benen staan. Toch is oma nog niet vergeten! Iedere Windows draagt nog steeds een DOS venstertje mee.

ReactOS

Dit is nog een kindje die erg op mama (Windows) wil lijken maar ze moet nog veel leren.

Zo kan je nog verder gaan... Ken jij misschien nog andere types vrouwen?

Gebaseerd op een veel betere: Some women are like Internet Explorer...

Gepost: 2006-10-02 20u05

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/2/9/0/sannoise.be/httpd.www/templates/blog.php on line 45

Reacties

Er werd nog niet gereageerd.

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk.