Terugblik op Pukkelpop 2006

Het zit er weer op, 4 dagen Pukkelpop. Ondanks het voorspelde slechte weer is het al bij al toch een wenselijk weertje geweest. Neem daarbij de groepen die speelden en de gezellige sfeer en ik kom tot een van de leukste dagen van dit jaar.

Ik heb zoveel mogelijk geprobeerd de op voorhand gemarkeerde groepen te gaan bekijken, wat me redelijk gelukt is. De groepen de me het meest bijgebleven zijn voor de donderdag: Infadels, The Knife, DJ Shadow, Radiohead. Radiohead heb ik niet helemaal gezien wegens te vermoeid, maar ik heb kunnen genieten van het eerste half uur. DJ Shadow is ook meegevallen ondanks zijn nieuwe stijl sinds zijn laatste cd. Hij speelde meer van zijn goede oude albums wat het publiek ook meer bleek te smaken. Bij de nieuwe nummers liepen er veel weg uit de tent.

Vrijdag vielen Scissor Sisters, The Raconteurs en uiteraard Massive Attack op. Zaterdag waren 65daysofstatic, Yonderboi, Placebo, en het letterlijk schitterende Daft Punk de betere groepen. Ook HIM en Technasia zijn me opgevallen.

Gepost: 2006-08-21 16u45


Gelijkaardige posts


Reacties

Er werd nog niet gereageerd.

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk.